Nyheter


Chokladansiktsbehandling är en behandling som passar dig som älskar choklad. Mörk choklad innehåller antioxidanter som ger din hud ett nytt fräsht utseende. Du får en peeling, lång och skön massage och ansiktsmask fylld med ljuvliga chokladdofter som efterlämnar huden mjuk och skön.

Tandblekning vi använder Brilliant smile som är det ledande inom Sverige (de jobbar bl a med idol deltagarna) deras ingredienser är noga utvalda för att vara skonsamt för tänderna.
Behandlingen tar ca 1 timma och man bleker upp till 7 nyanser, du ser resultatet på en gång och du behöver inte ha skenor över natten hemma.
Har du problem med ilningar i tänderna nu är det inget problem men säg gärna det till oss innan behandlingen.
För mer info ring 0248-105 11 eller brilliantsmile.se
Cellulitbehandlingar är en behandling som gör huden mjukare, fastare och slätare speciellt på sk "svåra områden" som mage stuss och lår.
Behandlingen börjar med ett högfrekvent ultraljud som ger en mikromassage och temperaturökning som gör fettcellernas skal mjukare sedan gör man en vakummassage detta gör att huden blir fastare och slätare.
Resultatet kommer snabbt men för att uppnå optimalt resultat så bör man göra en kur, innan behandlingen inleds gör man alltid en konsultation och vägning och mätning.
För mer information, ring 0248-105 11.

 

Monica Larsson
Rättvik: Storgatan 17 B, 795 30 Rättvik
Borlänge: Ecostudion, Borganäsvägen 44, 784 44 Borlänge
Telefon: 070-399 89 45 • orange@fargformstil.se